Osteopati

Osteopati kan for mange virke ukendt og alternativt.
At osteopati skulle være alternativt, vil vi gerne forsøge at mane til jorden. Fundamentet for osteopati bygger på en stor anatomisk og fysiologisk viden, og teknikkerne vi bruger i behandlingen er alle udsprunget af dette.

Vores fortolkning af kroppens signaler kommer gennem kommunikation med patienten og hvad vi som behandlere ser og mærker, når vi undersøger patienten.

Osteopati er en behandling af muskler, led og bindevæv. Men til forskel fra andre behandlingsformer fokuserer vi også på behandling af organsystemet og nervesystemet. Derigennem forsøger vi at få en positiv indflydelse på fordøjelsen, det hormonelle system og leverens og nyrernes evne til at udskille affaldsstoffer.
Spændinger i og omkring organer er ofte direkte eller indirekte årsag til smerter og ubalancer eller låsninger i ryg og nakke.

I store dele af EU og USA er osteopati en integreret del af sundhedsvæsenet.
Osteopati er en sundhedsfaglig uddannelse ligesom vi i Danmark kender det fra fysioterapi og kiropraktik. Det er vores klare overbevisning, at vi indenfor en overskuelig årrække også vil se osteopati blive integreret i det danske sundhedsvæsen i Danmark.

Left hand side image

9226872_s (1) 14799889_s (1)

23365731_s (1) 23365761_s (2)